Maaseuturomantiikka

Totta notta täytyy sanua, jotta tää syksy on persiistä maaseurulla. Näin sanois jurvalainen.

Totuus iski taas naamaan kuin märkä rätti kun tulin kaupungista kotiin.
Onnistuin tuossa hiekkatiellä ajamaan monttuun huolella ja jotain sieltä autosta hajosi, kun valtava kolina alkas kuulumaan. Pihaan tullessa totesin, että täällä pimeässä ja vesisateessa ei voi tutkia mikä autoon tuli. Minuutin seisoskeli ulkona, niin oli kuin uitettu koira. Onneksi on vara-auto, millä pääsee aamulla töihin ja jättää lauantaille vahinkojen määrittäminen.

Tästä päästään siihen kaupunkilaisten monesti ihannoimaan maalaiselämään. Kesällä ja talvella täällä on ihan kiva olla, kesällä jopa mahtavaa. Mutta syksy. Kaikki tämä säkkipimeys ja märkyys, vaikkei sataisikaan. Kuraa tulee tonnitolkulla tupaan, autot on sellaisessa kurassa ettei mitään järkeä. Pihavalo kun sammuu niin ei näe yhtään mitään. Siitä on romantiikka kaukana, kun sitä sietää kuukausi toisensa jälkeen.

En ihmettele jos itsemurhatilastoissa näkyy piikki syksyn kohdalla, etenki maaseudulla. Tästä en oikeasti tiedä, mut uskon näin olevan.  Mutta silti täällä vielä pyristellään, enkä ole katunut.

Tuli pidempi kuvakollaasi, mutta tässä vähän vuodenaikoja. :)






















Kommentit

  1. The road :) ei siellä yksin varmaan kukaan viihdy, paitsi ehkä naapuris :)

    VastaaPoista
  2. Silti oma luonne pitää täällä vaikka joskus riepookin :) Juu, THE road :)

    VastaaPoista
  3. Enpä tiiä mutta kaunista on, ja ajattelee et on vain 3kk sitä pimeää aikaa, kyl sen kestää, ei täällä kaupungissakaan mitään herkkua ole sateella istut kyhjötät telkkarin tai tään masiinan eessä.
    pimeää täälläkin on kun vettä tihuuttaa ja rapa roiskuu pihamailla.Ja poissa on se oma vapaus, naapurit skyylää jos menet vaikka pikkulenkin sateella tekeen niin katotaan kah hulluhan toi on ;)

    VastaaPoista
  4. Totta tuo oma vapaus on, näin pimeinä aikoina just ei osaa arvostaa. Toisaalta ilman näitä aikoja ei osais arvostaa sitä kesää niin korkealle, kun sen aika on :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarina 2 ennen kuvia

Kuinka musiikin harrastukseni alkoi.

Tarina vielä ennen kuvia.