Koirista sananen.

Tänään taas tuli eteen tilanne, että koira on menossa lopetettavaksi. Sen takia koska omistaja ei jaksakaan pitääkään. Ei mitään erityistä syytä. Joten pitäiskö sitä koiran tai minkä tahansa muun eläimen hankintaa vähän pidempään harkita? Ei otettaisi sen takia, kun se on niin söpö pentuna tai lapsille leikkikaveriksi. Niitä koirat eivät ole. Leluja.
Mutta jos sille kakaralle nyt kumminkin päätetään se koira ottaa, niin pitää muistaa että se saattaa jäädä vanhempien kontolle se hoitaminen. Sitten ollaan hävittämässä koiraa. Järjetöntä toimintaa. Harkitkaa vielä harkitsemasta päästyännekin asiaa. Myös minkä rotuinen. Luonnollisesti kaikki ei sovi lapsiperheeseen. Tästä vois kirjoittaa todella pitkästi ja seikkaperäisesti, mutta en nyt lähde siihen.

Totean vain että itse otan nyt koiran noin 15min. harkitsemisajalla. Sen takia vain että joku luupää ei nyt haluakaan pitää kilttiä, kaikille ystävällistä koiraa. Kun ei jaksa. No, oli mulle aiemminkin tulossa koira, jota sain harkita kauemmin, mutta löysi hyvän kodin toisaalta. Huomenna jos kaikki menee kuin on puhuttu, Nellillä ja Patulla on kaveri. Nopeasta aikataulusta huolimatta, kaveri on tervetullut. :)

                                         
                                                  Moppe 1990   S. 1984  K.2001
                                           
                                                        Nelli ja Patu 2012

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tarina 2 ennen kuvia

Kuinka musiikin harrastukseni alkoi.

Tarina vielä ennen kuvia.